Αυτόλογη βιολογική ανάπλαση

Αναγεννητική θεραπεία δέρματος με αυξητικούς παράγοντες (Growth Factors). Οι αυξητικοί παράγοντες (Growth Factors) είναι πρωτεΐνες που προέρχονται από τον ίδιο μας τον οργανισμό, προκαλούν την παραγωγή ενδογενούς Υαλουρονικού Οξέως, κολλαγόνου & ελαστίνης παίζοντας το σημαντικότερο ρόλο στην αναγέννηση όλων των βασικών στοιχείων & στοιβάδων του δέρματος.

Διαδικασία εφαρμογής της Αυτόλογης Βιολογικής Ανάπλασης:

Γίνεται λήψη αίματος από τον γιατρό και στην συνέχεια η επεξεργασία του αίματος γίνεται βάσει ειδικών εργαστηριακών πρωτοκόλλων από εξειδικευμένο μοριακό βιολόγο έτσι ώστε να απομονωθεί το πλάσμα του αίματος το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια.

Απαραίτητο στην όλη διαδικασία επεξεργασίας είναι η προσθήκη ενεργοποιητή στο πλάσμα των αιμοπεταλίων, αμέσως μετά γίνεται έγχυση του ενεργοποιημένου πλάσματος στο χόριο κ’ υποδόριο ιστό από τον γιατρό στην ενδιαφερόμενη περιοχή (Πρόσωπο-Λαιμός-Ντεκολτέ & Χέρια).

Η εφαρμογή της «Αυτόλογης Βιολογικής Ανάπλασης» επιτυγχάνει:

  • Λείανση ρυτίδων προσώπου
  • Αντιμετώπιση ραγάδων
  • Ανάπλαση της επιδερμίδας στις περιοχές του ντεκολτέ & των χεριών
  • Αντιμετώπιση των ουλών της ακμής
  • Αντιμετώπιση μετεγχειρητικών ουλών

Πλεονεκτήματα & Οφέλη

Επιταχύνουν τη φυσιολογική διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων του ίδιου του οργανισμού και ενεργοποιούν τους μηχανισμούς αντιγήρανσης.

Ως βιολογικές διεργασίες αποκλείουν τη χρήση «ξένου» υλικού και η εφαρμογή τους είναι απολύτως ασφαλής.